https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=%27+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f)
C09D42EB-EFF4-4E8B-8BCB-B5ADA7D54AE8

LuftvärmepumparOavsett problem hjälper vi er med era luftvärmepumpar.

loading...

Service av  luftvärmepump
Att regelbundet serva din värmepump är av avgörande betydelse för dess prestanda och livslängd. Här är några viktiga anledningar till varför du bör prioritera service för din värmepump.
Effektivitet och ekonomi 
En värmepump som inte är i gott skick kan tappa i effektivitet. Med regelbunden service kan du säkerställa att den arbetar optimalt, vilket kan leda till betydligt lägre energikostnader. 
Livslängd 
En värmepump som servas regelbundet har potential att hålla längre. Genom att förebygga slitage och reparationer i tid kan du förlänga dess livslängd och undvika kostsamma ersättningar. 
Säkerhet 
En del av värmepumpservicen innebär att säkerställa att alla komponenter fungerar korrekt. Detta är särskilt viktigt för att undvika potentiella farliga situationer, som läckor eller överhettning. 
Inomhuskomfort 
En värmepump som fungerar korrekt ger jämn och pålitlig uppvärmning eller kylning. Detta påverkar din inomhuskomfort och gör att du kan njuta av ett behagligt klimat året om. 
Garanti och försäkring 
Många tillverkare och försäkringsbolag kräver regelbunden service för att behålla garantier och försäkringsskydd. Att följa dessa krav kan spara dig stora summor pengar om något skulle gå fel. 
Miljöpåverkan 
En värmepump som fungerar effektivt släpper ut mindre koldioxid, vilket minskar dess miljöpåverkan. Genom att hålla den i toppskick bidrar du till en mer hållbar framtid. Sammanfattningsvis är regelbunden service av din värmepump en investering i energieffektivitet, komfort, ekonomi och miljön. Det är klokt att följa tillverkarens rekommendationer för serviceintervaller och anlita kvalificerade tekniker för att utföra arbetet.
Är det värt att laga värmepumpen?

Beslutet att reparera din värmepump en avvägning mellan kostnad, ålder, energieffektivitet och ditt individuella behov. Ibland kan reparation vara ett klokt val, medan i andra fall kan det vara mer fördelaktigt att investera i en ny enhet. Kontakta oss för att få kostnadsfri professionell rådgivning baserat på din specifika situation.

Här är några överväganden som kan hjälpa dig att avgöra om det är värt att reparera din värmepump.

Ålder på värmepumpen
Ålder är en viktig faktor. Om din värmepump är relativt ny, kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att reparera den, eftersom den fortfarande har en lång livslängd kvar. Om den är mycket gammal och redan har haft många reparationer kan det vara mer kostnadseffektivt att byta ut den. 
Kostnaden för reparationen 
Om reparationen är extremt dyr i förhållande till värmepumpens värde och den förväntade livslängden, kan det vara mer lönsamt att investera i en ny enhet istället. 
Energiprestanda
Om din värmepump inte längre är energieffektiv och kräver regelbundna reparationer kan det resultera i högre driftskostnader. I sådana fall kan en ny, energieffektiv modell vara en bättre investering på lång sikt.
Garanti och försäkring 
Om din värmepump fortfarande täcks av garantin eller försäkringen, kan det vara fördelaktigt att utnyttja dessa förmåner för att minska reparationskostnaderna. 
Miljöpåverkan 
Att ersätta en fungerande värmepump med en ny kan ha miljömässiga konsekvenser, särskilt om den gamla enheten kasseras felaktigt. Att reparera och behålla en fungerande värmepump kan vara mer miljövänligt. 
Hushållets behov 
Slutligen, överväg hur din nuvarande värmepump uppfyller dina behov. Om den fortfarande kan leverera den komfort du behöver och reparationen är ekonomiskt rimlig, kan det vara värdefullt att behålla den. Sammanfattningsvis är beslutet att reparera din värmepump en avvägning mellan kostnad, ålder, energieffektivitet och ditt individuella behov. Ibland kan reparation vara ett klokt val, medan i andra fall kan det vara mer fördelaktigt att investera i en ny enhet. 

Service av luftvärmepump
2000:- inkl moms.
 Följande ingår i en service:
Demontering av skyddskåpa och fläkthjul.  
Dammsugning, rengöringsmedel och sköljning av alla delar samt innanmäte.
 Läcksökning.  
Mätning av luftflöde och utblåstemperatur.
 Funktionsprov
 Serviceprotokoll.

Erbjudande luftvärmepump
i Nyköping

Luftvärmepump Mitsubishi Ninja FT25
Värmer 25 – 120 m²
Värmekapacitet på 6,2 kW
Kyler 10 – 50 kW
Kylkapacitet på 3,5 kW
garanti 5 år

24 600 KR
Pris är ink. installation efter ROT- avdrag.
Se produktblad  

Vi säljer och installerar följande märken:
Mitsubishi 
Toshiba
Gree


 
https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MLSHGKPJ